Onze filosofie

THALION, schoonheid uit algen geboren.

THALION, schoonheid uit algen geboren.

In natuurlijk evenwicht is de zee een uitzonderlijke tuin waarin zich ons geheugen en onze geschiedenis verschuilt. Als krachtig levensmilieu is de zee een therapeutisch wonder: de algen onttrekken hun voedingselementen uit het zeewater en ontwikkelen specifieke substanties met uitzonderlijke eigenschappen. Er bestaat een bijzondere affiniteit tussen onze cellen en het oorspronkelijke mariene milieu. Ons lichaam absorbeert – door osmose – alle elementen die het nodig heeft om zich te dynamiseren, voor een onvergelijkbaar welbehagen.

In Bretagne, Frankrijk, selecteren en oogsten onze laboratoria de rijkste zeewieren zorgvuldig van de Iroïse Zee, een UNESCO World Biosphere Reserve. De algen worden binnen 24 uur na de oogst verwerkt, waardoor de sterkte van de geëxtraheerde actieve ingrediënten behouden blijft. Deze unieke know-how stelt ons in staat om de oorspronkelijke kwaliteiten van deze kostbare planten te behouden en ze te integreren in nieuwe formules. 

De hoge concentraties van minerale zouten, sporenelementen, vitamines en aminozuren in de gebruikte algen, zorgen voor een gezonde huid die in evenwicht is.

Know-how

Schoonheidsgeheimen

Zeewater en algen zijn in perfecte symbiose met onze huid. De zeemineralen en sporenelementen, verspreid door osmose, activeren de zuurstofaanvoer en de celcommunicatie. Deze bijzondere eigenschap zorgt voor een dynamisch evenwicht van de huid en levert alle vitale micro-voedingsstoffen voor een gezonde huid. Dankzij haar unieke manier van transformeren en extraheren behouden de laboratoria van Thalion al het goede van de zee in hoogwaardige verzorgingsproducten.

Elke algen- en kustplantenvariëteit heeft specifieke molecules, geconcentreerd in onze extracten, die aan de basis liggen van een onvergelijkbare doeltreffendheid.